Főoldal / Felhasználási területek

A CLASSICtherm infra kőlapfűtés-rendszer jól alkalmazható nem csak szokványos, hanem különleges körülmények és egyedi építészeti adottságok mellett is.

 

Hatékony, esztétikus, önálló fűtési rendszerként is éppúgy alkalmazható, mint meglévő fűtések kiegészítőjeként, melynek utólagos beszerelése is egyszerűen megoldható. Amellett, hogy biztonságosabb és egészségesebb, mint a hagyományos fűtési rendszerek, a kőlapok kifejezetten dekoratívvá teszik a belső tereket.

 

Mivel üzembe helyezésük minimális „beavatkozást” igényel a falfelületeken, ezért a műemlék épületek temperáló fűtéseként is ideális.

 

A CLASSICtherm lakások, üzlethelységek, exkluzív belterek fűtéseként számos területen bizonyított már, referenciáink között találhatók templomok, műemléki épületek, családi házak és irodák egyaránt.

 

CLASSICtherm – innováció a mindennapokban:

  • új és régi építésű ingatlanok teljeskörű vagy kiegészítő fűtéseként
  • irodák, orvosi rendelők és üzlethelyiségek exkluzív fűtéseként
  • műemlék épületek temperáló fűtéseként
  • templomok fűtési megoldásához
  • múzeumok, kiállítótermek fűtéséhez

 

​Munkatársaink igény szerint előzetes helyszínfelmérés alapján, a fűtendő tér lehetőségeinek, adottságainak megfelelően készítik el alkalmazási javaslataikat, a műszaki és esztétikai szempontok figyelembe vételével.

Az állapotfelmérés mellett a fűtési rendszer beszerelését is vállaljuk. A kőlapok kiválasztásához és a termék gyakorlati használatához bemutatótermünkben minden szükséges információt biztosítunk vásárlóink számára.

 

 

 

Felhasználási területek

BN STONE Kft.   H–1112 Budapest, Csenger utca 13.

Bemutatóterem: H–1134 Budapest, Lőportár utca 20

Telefon: +36 30 335 5641

E-mail: info@bnstone.hu